HVIS DU ØNSKER Å AVSLUTTE
Slett kontoen eller dataene dine
Du kan be oss slette utvalgte data eller avslutte Ideallya-kontoen din. Vi hjelper deg å avklare omfanget før noe fjernes.
For å be om sletting av Ideallya-kontoen og tilhørende Entertainment-data, skriv til privacy@ideallya.com fra den registrerte e-postadressen din. Oppgi om du vil avslutte hele Ideallya-kontoen eller bare slette utvalgte Entertainment-data. Vi bekrefter eierskapet til kontoen og omfanget før sletting. Du trenger ikke å installere appen på nytt. Send aldri passord eller tilgangstokener.
Vi behandler normalt forespørsler innen 30 dager og bekrefter hva som ble slettet. Trenger vi mer tid eller ytterligere identitetskontroll, forklarer vi hvorfor og oppgir forventet ferdigdato. Utlogging eller tilbaketrekking av en apptilgang sletter ikke i seg selv lagrede data.
Hva omfatter sletting?+
En bekreftet forespørsel om full kontosletting omfatter kontoopplysninger og tilganger, importert seerhistorikk, preferanser, lagrede titler, tilbakemeldinger, visningsgrupper, økter og tilhørende anbefalingsdata. Vi fjerner medlemskapet ditt i andres grupper og bevarer deres data. Avslutning av den felles Ideallya-kontoen påvirker også andre Ideallya-tjenester; dette avklarer vi med deg først. Ved sletting av utvalgte data kan kontoen beholdes.
Hva som kan bli beholdt etter sletting+
Resterende sikkerhetskopier og kopier hos innloggingsleverandøren kan beholdes i opptil 180 dager etter sletting fra aktive systemer. De holdes utenfor vanlig bruk av tjenesten. Drifts- og sikkerhetslogger utløper innen 30 dager etter opprettelse; obligatoriske administrative revisjonslogger hos skyleverandøren kan beholdes i opptil 400 dager. Vi beholder en minimal kvittering for sletteforespørselen i opptil 12 måneder etter fullføring. Hvis en konkret lovplikt krever at andre data beholdes lenger, forklarer vi datatype, begrunnelse og gjeldende frist, med mindre loven hindrer slik informasjon.