Skriv til privacy@ideallya.com fra din registrerede mailadresse for at bede om sletning af din Ideallya-konto og de tilhørende Entertainment-data. Oplys, om du vil lukke hele kontoen eller kun slette udvalgte Entertainment-data. Vi bekræfter ejerskabet af kontoen og omfanget inden sletning. Du behøver ikke at installere appen igen. Send aldrig adgangskoder eller adgangstokens.
Vi afslutter normalt anmodninger inden for 30 dage og bekræfter, hvad der blev slettet. Hvis vi har brug for mere tid eller yderligere identitetskontrol, forklarer vi hvorfor og oplyser den forventede slutdato. Det at logge ud eller tilbagekalde en apps adgang sletter ikke i sig selv gemte data.
Hvad omfatter sletning?+
En bekræftet anmodning om fuld kontosletning omfatter kontooplysninger og adgang, importeret visningshistorik, præferencer, gemte titler, feedback, visningsgrupper, sessioner og tilhørende anbefalingsdata. Vi fjerner dit medlemskab af andres grupper, mens deres data bevares. Lukning af din fælles Ideallya-konto påvirker også andre Ideallya-tjenester. Det afklarer vi med dig først. Ved sletning af udvalgte data kan du beholde kontoen.
Hvad kan være tilbage efter sletning?+
Resterende sikkerhedskopier og kopier hos loginudbydere kan bevares i op til 180 dage efter sletning fra aktive systemer. De bruges ikke i den almindelige drift af produktet. Drifts- og sikkerhedslogfiler udløber inden for 30 dage efter oprettelsen. Obligatoriske administrative revisionslogfiler hos cloududbyderen kan bevares i op til 400 dage. Vi beholder en begrænset kvittering for sletteanmodningen i op til 12 måneder efter afslutningen. Kræver en konkret retlig forpligtelse længere opbevaring af andre data, forklarer vi kategorien, årsagen og den gældende periode, medmindre loven forhindrer os i at oplyse dette.